Presentasjon - Bamble Modell Fly Klubb

Søk
Go to content

Main menu:

Presentasjon

Klubben

Om oss

Bamble modellflyklubb ligger nederst i Telemark fylke med nærliggende tettsteder som Langesund og Stathelle.
Grenland eller Skien og Porsgrunn er nærmeste kommuner i nord og i sør og vest er det Kragerø og Drangedal.

Bamble modellflyklubb er en klubb med medlemskap i modellflyseksjonen under Norsk Luftsportforbund (NLF) (tidligere NAK) og er åpen for alle. Det at vi er medlem av Norsk Luftsportsforbund (NLF) betyr at vi automatisk også er tilknyttet Norges Idrettsforbund med alt det innebærer av fordeler- men også ansvar og forvaltning av regelverket, både internt og eksternt.

Vi holder til på Svartorkjerr i Bamble kommune hvor vi leier plass av grunneier på kontrakt slik at vi får forutsigbarhet i virksomheten vår. Mange har hatt planer eller drømmer om å starte med denne hobbyen. Her har du en unik sjanse til å få den opplæringen du trenger i et godt sosialt miljø.

Hvis du kommer fra Porsgrunn, må kjøre forbi og snu i avkjørselen til Rognsstranda (Riiskrysset). Etter at du har snudd kjører du ca. 600 tilbake der du tar av til høyre fra E18 ved gatekjøkkenet. Bak Gatekjøkkenet er det en bomveg. Følg bomvegen ca. 200 meter så er du der... Se kart. Vi har ikke stor parkeringsplass. Det skal parkeres slik at det er mulighet å snu med bil der. Har du aldri vært her så anbefaler vi at du parkerer ved bommen og går ned.

Klubbkvelden er satt til:  
Torsdager fra kl 1700 til kl 2100.  

For mer info:
Kontakt en i styret.

 
Back to content | Back to main menu