19.11.06 - Bamble Modell Fly Klubb

Søk
Go to content

Main menu:

19.11.06

Bilder/Video > 2006
19. November på Svartorkjerr.2006?

I dag var det masse folk og fly på Svartorkjerr. Arnfinn fløy Big Sticken sin når jeg kom i dag. Etter noe motorproblemer måtte han ta en kontrollert nødlanding i noe buskas. Flyet var heldigvis like fint etterpå. Ivar, Kenneth, Rune og Arild var også i aktivitet i dag. Arild var også uheldig i dag og krasjet traineren sin noe aldeles skikkelig. Vi får ikke se mere til den flygemaskina der lenger!

Ellers fløy Rune nydelig med warhawken sin, Kenneth fikk seg en tur både med propellfly og seilfly og jeg selv fikk meg et par turer med cessnaen og en tur med helikopteret. Grunnet et noe ugunstig væske inntak i går, ble det med den ene turen....:)

Ellers fikk vi besøk av en far og sønn Ørvik i dag. Sønnen som heter John Henry hadde med seg en elektro Beaver som han aldri hadde fløyet før. Etter 15 minutter fløy han helt nydelig rundt og landet fint mange ganger..... Veldig bra av en 12 år gammel gutt!!!

Og aldersforskjellen, jo den var stor fysisk sett men som alle vet er vi jo alle 12 år når vi er på Svartorkjerr.. :) Ivar mente at han til og med kunne være elleve og et halvt noen ganger..

Her er noen bilder:
 
Back to content | Back to main menu